De Dassenhut, gastvrij genieten met een grote G

Dassenhut winter

 

De blokhut is gebouwd volgens het principe van gestapelde ronde balken, een lodge of loghouse. De balken zorgen voor een goede isolatie en dit geeft direct een behaaglijk gevoel. Je
waant je in Scandinavië of in de Alpen met de onvermijdelijke knusheid van een houten huis . Zodra je de hut binnenstapt ruik en voel je hout.

 

Huiskamer

 

Een mooi contrast met de robuuste en natuurlijke uitstraling van hout vormt de sfeervolle inrichting. Een volledig ingerichte moderne keuken, voorzien van alle keuken-gemakken en een badkamer met comfortabele douche en WC. Zelfs onder de douche zie je nog overal hout. De hut telt twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Vanaf april tot en met oktober kun je onze nieuwe stoere boomtent erbij huren. Deze boomtent is geschikt voor twee personen.

 

Hottub2

 

Buiten is er zowel een vlonderterras met uitzicht op het eigen bos als een veranda waar beschutting gezocht kan worden als het weer net even iets minder is of juist een schaduwplek welkom is. Maar binnen bij de palletkachel is het ook warm en knus.Vanaf de veranda stap je zo in de Finse houtgestookte hottub die het vakantiegevoel helemaal compleet maakt. Of wat dacht je van heerlijk relaxen in je eigen sauna, dat kan zowel in de zomer als in de winter!

De accommodatie is zeer geschikt voor een (lang) weekend of een week vol natuur, absolute rust en vrijheid. Maar ook voor één of twee nachten bent u welkom.