Wandelroutes Bernheze

 

bergschoenen blokhut

Brabant vanuit de Dassenhut ontdekken? Op zoek naar wandelroutes? Lees hier tips om vanuit de Dassenhut te voet van Brabant te genieten!

  • Ga naar www.visitbrabant.com , zoek naar “het kopje” wandelen in Noord-Brabant. Daar kun je zelf je eigen wandelroute samenstellen met de routeplanner via het knooppuntennetwerk. Of je kiest een kant en klare route uit.

 

  • Al eens gehoord van het Hertogenpad? Dit is een wandelroute van 238 kilometer lang  ook wel bekend als een lange-afstand -wandelroute ((LAW13), Het Hertogenpad loopt van Breda naar Roermond maar ook prima in etappes te lopen. En het leuke is Hertogenpad loopt aan het einde van de bosweg. Zo kun je vanuit de Dassenhut naar de Bedafse bergen wandelen (stuifduinen ) of naar Het kasteel Heeswijk.  Je kunt de routebeschrijvingen per etappe vinden op de website van wandelnet, www.wandelnet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *